Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Aanbod

Persoonlijke groei - Individuele begeleiding

Wil jij meer uit jezelf halen, zodat je jouw persoonlijke ontwikkeling een enorme boost gaat geven? Bekijk dan welke mogelijkheden er zijn om meer uit het leven te halen. 

Lees meer...

Gewoontes en gedrag - Individuele begeleiding

Ben jij het zat om steeds maar weer geconfronteerd te worden met gewoontes en gedragingen waar je het liefst vandaag nog vanaf wil? Bekijk dan de mogelijkheden die er zijn om daar iets aan te doen.

Lees meer...

Psychische problemen - Individuele begeleiding

Heb jij last van psychische problemen en ben je er echt aan toe om dit te veranderen? Bekijk dan welke mogelijkheden er zijn. Mijn specialisatie is de problematiek rondom zwangerschap, zoals stress, depressie, angsten en psychose.

Lees meer... 

Lichamelijke klachten - Individuele begeleiding

Wil je dat jouw lichamelijke klachten verholpen worden, bekijk dan de mogelijkheden die er zijn voor het behandelen van o.a. tinnitus, migraine, prikkelbaar darmsyndroom, allergieën, pijnreductie en de versterking van het immuunsysteem.

Lees meer...

Machtig Mooi Moederschap - Programma voor moeders met lef en liefde

Wil jij jezelf onderdompelen in alle aspecten van het moederschap, lees dan meer over het groepsprogramma van Machtig Mooi Moederschap. Een unieke ervaring om jouw leven positieve energie te geven.

Lees meer...