Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Afsluiting scholing 20 maart 2018

Beste kraamverzorgenden,

Graag wil ik jullie bedanken voor de aanwezigheid bij de Basistraining Psychiatrie op dinsdag 20 maart 2018 in Spijkenisse. Ik heb de training als zeer positief ervaren, de uitwisseling van ervaringen vind ik altijd erg waardevol.

De accreditatiepunten (3 punten) zijn ingevoerd in het systeem van het Kenniscentrum Kraamzorg. De certificaten zijn op de locatie uitgedeeld en zijn door mij ondertekend.

De evaluaties kun je hier nalezen. Mocht je alsnog aan je reactie iets willen wijzigen, dan kan dat natuurlijk altijd. Reageer dan even per mail, dan pas ik het aan. Bedankt voor alle reacties. Met de verbeterpunten kan ik mijn presentaties aanpassen, ook daarvoor hartelijk dank. 

Mocht je te maken krijgen met moeders die worstelen met het moederschap, dan is er nu de mogelijkheid dat ze zich kunnen aanmelden voor een compleet programma, Machtig Mooi Moederschap. Dit programma begint in september 2018 en bestaat uit 8 avonden/8 modules. De inschrijving hiervoor is beperkt (maximaal 6 deelnemers), en elk half jaar start dit programma opnieuw. Lees hier meer over dit programma.

Dit bericht blijft tot 31 maart 2018 staan, daarna zal deze verwijderd worden.

Groetjes,
Karin den Oudsten