Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Voor een stevige basis in jouw leven

Elke ouder die een kind op de wereld zet, heeft de intentie om alle liefde en aandacht te geven zodat deze in een veilige omgeving kan opgroeien. Gaandeweg de kinderjaren, de puberteit en de adolescentie kunnen leef- en denkpatronen ontstaan die op een zeker moment in het leven een belemmering kunnen gaan worden.

Vrij zijn van lichamelijke problemen, psychische klachten en nare gewoontes is het allerliefste wat we willen als mens. Om onszelf te ontwikkelen en te groeien in ons persoonlijk levensproces zodat we onze innerlijke kracht kunnen doorgeven aan onze kinderen. 

~ Ik leer jou om die krachtige levensbasis te krijgen zodat je steviger in je schoenen staat ~

Oordeelloos luisteren en jou leren hoe je je eigen weg kunt bewandelen is de kern van mijn coaching. Op een diepere laag, in het onderbewustzijn, ligt de daadwerkelijke verandering. Hypnose is het antwoord op het direct bereiken van die diepere laag. Daardoor is mijn begeleiding doelgericht en zorgt voor een blijvend resultaat.


De mogelijkheden met hypnose zijn eindeloos

Neem vrijblijvend contact met me op als jij wil weten of jouw klachten via hypnose te verhelpen zijn.

“Karin is een warme en menselijke coach, een echte professional die heel goed is in objectief vragen stellen of bepaalde situaties voorleggen. Door haar begeleiding heb ik geleerd om zaken meer te normaliseren en dat mijn gedachten en gevoelens niet raar zijn. Over het coachingstraject ben ik zeer tevreden.”
Mendy

"Ik ben positief verbaasd over de kracht van hypnose. Een korte sessie heeft de slijmbeurs-ontsteking in mijn schouder aanzienlijk verminderd. Na een jaar kan ik mijn arm weer omhoog krijgen."
Anja

"Na het meemaken van een kraambedpsychose heb ik veel gehad aan het telefonische contact. Het was erg prettig om mijn verhaal te kunnen doen aan iemand die uit eigen ervaring begrijpt wat ik heb doorgemaakt."
Anoniem