Hypnotherapie | Coaching | Scholing 

Karin

Toen ik in 1992 een HBO-opleiding afrondde, hoorde ik een medestudent zeggen dat hij Psychologie ging studeren. Het maakte een gevoel in me los dat ik niet meer kwijtraakte. Luisteren naar andere mensen en ze verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling ligt me na aan het hart. Het heeft lange tijd geduurd voordat ik er zelf klaar voor was om er daadwerkelijk iets mee te gaan doen.

Meer dan 22 jaar heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Ik begon bij een verzekeringsmaatschappij en eindigde mijn carrière bij een multinational. Mijn werk deed ik altijd met plezier, maar het was duidelijk dat daar niet mijn ware passie lag. Heftige gebeurtenissen in mijn leven hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Op mijn 25e was ik al gescheiden van mijn eerste man. Toen ik met een nieuwe partner drie jaar later voor het eerst moeder werd, gooiden depressieve klachten een grauwe deken over mijn moederschap. Ook die relatie strandde en in datzelfde jaar leerde ik mijn huidige man Rick kennen. Met hem kreeg ik een tweede kind. Ook deze keer kreeg ik te maken met psychische klachten.

In 2013 opende ik mijn eigen praktijk, omdat ik vond dat zorgverleners meer zouden moeten weten over psychische klachten na een bevalling, met name vanuit het gezichtspunt van de moeder. Momenteel geef ik gastlessen en trainingen aan kraamverzorgenden, studenten verloskunde en verpleegkundigen.

Nadat ik een jaar lang telefonische gesprekken met andere moeders voerde en ik merkte hoe fijn ze het vonden om hun verhaal kwijt te kunnen, kwam steeds meer het besef dat ik dat vaker wilde doen.

Oordeelloos luisteren en jou leren hoe je je eigen weg kunt bewandelen zonder dat het een invuloefening wordt vanuit mijn standpunt, is de kern van mijn coachingstrajecten. 

Op een diepere laag - namelijk in het onderbewustzijn -  ligt de daadwerkelijke verandering op allerlei mogelijke gebieden, zowel voor lichamelijke klachten als psychische problematiek. Hypnose is het antwoord op het bereiken van die diepere laag. Mede daardoor is mijn begeleiding doelgericht en zorgt voor een blijvende verandering.

Spreekt dit jou aan? Bel of mail me gerust voor een afspraak.

Karin den Oudsten
Internationaal Register Hypnotherapeut
Volwassencoach (NOBCO)
Docent & Trainer (NOBTRA)

Winnaar van de Libelle Ster Award 2017

Met het opzetten van Stichting Me Mam heb ik de Libelle Ster Award 2017 gewonnen. 
Lees onder Media het artikel in de Libelle.

mental coach, lifecoach, angsten, depressie, burn-out, stress, na de bevalling, geen roze wolk, hypnose, psycholoog, postnatale depressie, psychische klachten, kraambedpsychose