Meditatie voor iedereen


Je herkent jezelf vast wel in het volgende: je hebt een mooi huis, een leuk gezin, een interessante baan en een rijk sociaal leven. Alles loopt op rolletjes, er lijkt geen vuiltje aan de lucht.


En toch heb je het gevoel dat je jezelf constant voorbijloopt. Want hoe goed je ook voor je gezin zorgt en hoe geweldig je het voor elkaar hebt op je werk, er komt vast weleens een moment dat het jou allemaal teveel wordt. Je krijgt ruzie met je partner, op je werk kun je je niet meer goed concentreren en met enige regelmaat zou je je kinderen het liefst achter het behang plakken. Als dan ook nog eens je collega een verkeerde opmerking maakt, dan schiet je uit je slof. Binnen de kortste keren zit je bij de bedrijfsarts met een diagnose burnout. En dat is wel het laatste waar je op zit te wachten.


Maar... heb je in de gaten dat je jouw focus best wat mag verleggen? Dat jij nu degene bent die wat meer aandacht zou mogen krijgen? Op het moment dat jij dat kunt toegeven, is het tijd om wat meer ontspanning te gaan zoeken. Want als jij meer ontspannen bent, zul je merken dat je veel beter in staat bent om je drukke leven aan te kunnen.


Meditatie is een intense manier om op een diepere laag in jezelf die fijne ontspanning te ervaren. Het geeft je meteen die heerlijke ontspannen toestand waar jij nu behoefte aan hebt. Je gaat diep in je binnenwereld tot zover het voor jou nog comfortabel voelt. Het is een heerlijke ontspanning waardoor jij weer die persoon wordt die jij zo graag wil zijn.


Ik zet voor jou de voordelen even op een rijtje:

  • Je komt in een staat van trance waardoor jij je compleet ontspannen voelt
  • Je voelt je lichaam beter aan en kunt daardoor meer genieten
  • Deze manier van ontspanning is een natuurlijke en veilige methode
  • Je hoeft er niets voor te laten, dus je kunt het leven blijven leiden zoals jij dat graag wil


Praktische gegevens

- De sessie duurt ongeveer een uur en kan alleen bij mij in de praktijk plaatsvinden. Deze is ook 's avonds in te plannen;

- Raadpleeg voor de kosten mijn Tarieven;

- Als je vragen hebt of opmerkingen, bel of mail me gerust. Mijn gegevens staan onderaan deze pagina.