Meditatie voor moeders


Lieve moeder die dit leest...


Je doet van alles: je ruimt op, je plakt pleisters, je maakt schoon, je zorgt voor het eten, je doet een nieuwe wc-rol op de houder, je schenkt koffie in, je trekt het dekbed recht, je koopt nieuwe kleding, je appt, je bent op een vergadering aanwezig, je smeert boterhammen, je draagt nieuwe pumps, je brengt je auto naar de garage. Kortom...alles gaat maar door.


En nu is het tijd voor jou.


Want hoe goed je ook voor je gezin zorgt en hoe geweldig je het voor elkaar hebt op je werk of in je privĂ©leven, je hebt vast weleens een moment dat het jou allemaal even teveel wordt. Je krijgt ruzie met je partner, op je werk kun je je niet meer goed concentreren en met enige regelmaat zou je je eigen kinderen het liefst achter het behang plakken. Als dan ook nog eens je schoonmoeder een verkeerde opmerking maakt, dan schiet je uit je slof. Binnen de kortste keren is je leven ineens niet meer zo leuk en ben je in staat om de echtscheiding aan te vragen.


Maar heb je wel in de gaten dat je ergens iets gemist hebt?


Of eigenlijk meer iets vergeten bent te doen...? Want hoe goed je ook alle ballen in de lucht probeert te houden, je mag jouw focus best wat verleggen. Je zorgt voor alles en iedereen, maar de enige die wat meer aandacht zou mogen krijgen, dat ben jij zelf. Want op het moment dat jij zelf meer ontspannen bent, zul je merken dat je veel beter in staat bent om je drukke leven aan te kunnen.


Meditatie is een intense manier om op een diepere laag in jezelf die fijne ontspanning te ervaren. Het geeft je meteen die heerlijke ontspannen toestand waar jij als moeder zo'n behoefte aan hebt. Je gaat even wat dieper in je binnenwereld tot zover het voor jou nog comfortabel voelt. Het is een heerlijke ontspanning zodat jij weer die leuke moeder wordt die jij zo graag wil zijn.


Ik zet voor jou de voordelen even op een rijtje:

  • Je komt in een staat van trance waardoor jij je compleet ontspannen voelt
  • Je voelt je lichaam beter aan en kunt daardoor meer genieten van het moederschap
  • Deze manier van ontspanning is een natuurlijke en veilige methode
  • Je hoeft er niets voor te laten, dus je kunt het leven blijven leiden zoals jij dat graag wil


Wil je meer ondersteuning in het moederschap, meld je dan aan voor een ontspanningsmeditatie.


Praktische gegevens

- De sessie duurt ongeveer een uur en kan alleen bij mij in de praktijk plaatsvinden. Deze is ook 's avonds in te plannen;

- Raadpleeg voor de kosten mijn Tarieven;

- Als je vragen hebt of opmerkingen, bel of mail me gerust. Mijn gegevens staan onderaan deze pagina.