Meditatie voor zwangeren


Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je zwangerschap!


Hopelijk kun je heerlijk genieten van je zwangerschap en zijn er geen noemenswaardige problemen. Dat zou heel erg fijn zijn. In die periode valt er van alles te doen, zoals het inrichten van een babykamer, het kopen van kleine maatjes kleding en allerlei benodigdheden voor tijdens en na de bevalling.


Ook is het belangrijk om tijdens de zwangerschap goed voor jezelf te zorgen. En misschien doe je dat al wel. Je let extra op je voeding, je beweegt genoeg en zorgt dat je zo min mogelijk stress ervaart. Stress tijdens de zwangerschap heeft een hele grote invloed, en dan met name ook na de bevalling. Ik geef al jaren les over psychische klachten na de bevalling en stress is een belangrijke factor voor het ontwikkelen van depressieve klachten, maar ook voor je ongeboren kind. Daarom is het heel belangrijk om de stress zoveel mogelijk te verlagen. In de medische wereld wordt vaak antidepressiva geadviseerd, maar het is zinvol om ondersteuning te krijgen door natuurlijke methoden.


Mentale ondersteuning door meditatie is een hele intense manier om op een diepere laag in jezelf ontspanning te ervaren. Dit gaat veel verder dan mindfulness en geeft je meteen die heerlijke ontspannen toestand waar jij als zwangere zo'n behoefte aan hebt. Bij de meditatie die ik geef ga je zo diep tot zover het voor jou nog comfortabel voelt. Het is een heerlijke ontspanning en kan jou heel goed ondersteunen tijdens die periode.


Ik zet de voordelen even op een rijtje:

  • Je ervaart een hele diepe staat van trance waardoor jij je compleet ontspannen voelt
  • Door die ontspanning wordt het risico op psychische klachten na een bevalling verkleind
  • Je voelt je lichaam beter aan en kunt daardoor meer genieten van je zwangerschap
  • Deze manier van ontspanning is een natuurlijke methode en veilig voor moeder en kind
  • Je geeft je ongeboren kindje directe ontspanning en een goede start in het leven


Wil jij jezelf en jouw ongeboren kindje een bijzonder mooi kado geven en een goede start na de bevalling, meld je dan aan voor een een meditatiesessie. 


Praktische gegevens

- De sessie duurt ongeveer een uur en kan alleen bij mij in de praktijk plaatsvinden. Deze is ook 's avonds in te plannen;

- Raadpleeg voor de kosten mijn Tarieven;

- Als je vragen hebt of opmerkingen, bel of mail me gerust. Mijn gegevens staan onderaan deze pagina.