Exclusief VIP-traject

'Trance Experience'


Trance Experience is een professioneel opgezet 5-daags VIP-programma voor avonturiers. In vijf dagen beleef je niet alleen de wildernis van 'The Big 5', maar wordt de impact van jouw unieke reis naar Zuid-Afrika op een natuurlijke en prettige manier versterkt. Je ervaart verschillende manieren van ontspanning zodat je je meer verbonden voelt met de natuur en met jezelf. Het is een mooie aanvulling op datgene wat jij in die adembenemende omgeving zult gaan beleven.


Wat is het doel?

Het doel van dit programma is het in balans brengen of versterken van je eigen binnenwereld met de wereld om je heen. Daarnaast kun je jouw mentale en emotionele bagage achterlaten, zodat de ruimte in jezelf opgevuld kan worden met gewenste gevoelens. Hierdoor krijgt deze reis voor jou meer betekenis zodat deze bijzondere ervaring je voor altijd bij zal blijven.


Wie kan er meedoen?

Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie, dus iedereen kan deelnemen. Omdat het programma een logische opbouw heeft, is het belangrijk om vanaf de allereerste dag aanwezig te zijn en mee te doen.Wat gaan we doen?

Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende ontspanningsmethodes, zoals meditatie, mindfulness, hypnose, trance en stilte-retraite. Deze worden in groepsverband gegeven en per dag is er minimaal één gezamenlijke sessie. Daarnaast zijn er persoonlijke gesprekken waarin je je eigen gedachten en gevoelens bespreekbaar kunt maken.


Er wordt gebruik gemaakt van metaforen, symbolen en rituelen, waarbij deze zoveel mogelijk aansluiten bij de diverse zintuigen. Op de laatste dag van het programma zal er een bezoek plaatsvinden aan een sangoma (medicijnman of -vrouw).


Over de trainer
Karin den Oudsten is gediplomeerd hypnose-, regressie- en trancetherapeut. Vanuit haar eigen ervaring met diverse soorten meditatie is zij in staat om een compleet beeld te schetsen en jou mee te nemen op een ontspannen reis in je binnenwereld.


Zodra meer bekend is over deze reis, komt er op deze pagina meer informatie te staan.


unsplash